viernes, 23 de marzo de 2012

(Gairebé) Tot a punt

"Pescao vendío", que deia el Michael Robinson (o el seu ninot, no ho recordo, fa uns anys).
Poc més es pot fer a partir d'ara. De fet, aquesta setmana és de mig descans, perquè l'activitat física es redueix moltíssim. Ja només queda sortir a rodar 20-25 minuts el dia previ a la marató per tenir-ho tot a punt.
Què faré? Segueixo amb l'idea de sortir, aproximadament, a 4:10 el quilòmetre.
Potser tenint en compte que, dels primers 5 quilòmetres, hi ha uns tres o una mica més de pujada, no passa res si surten a una mica més (màxim 4:15) per després recuperar una mica, però tampoc ens passéssim, que són 42 quilòmetres i, si no, es farà molt llarg tot!
Espero aguantar fins el quilòmetre 30 a aquest ritme per poder portar un petit avantatge de prop de 3 minuts. Això em permetria, si defalleixo, un marge de 10 segons més, és a dir, de 4:25 en els últims 12 quilòmetres. "Pan comido", no?
Uff! Tant de bo fos tan fàcil. Però bé, la teoria està aquí, ja veurem com ho afrontem.
I potser ho afronto sol, o acompanyat. En Guillem, Un corredor de Mallorca, podria venir amb mi, tot i que té alguns dubtes. En un moment determinat vaig pensar. Si ell, amb una marca d'1h20:21 en mitja marató, té dubtes, què hauria de pensar jo? És cert que ell arriba amb algunes molèsties i ho decidirà a última hora.
Jo, ho donaré tot per intentar aquest sub 3hores que crec que puc aconseguir.
Altres companys de l'Ashi Running tenen objectius ben diferents, entre les 2h40 i menys de 4 hores.
Ja ho explicarem.

8 comentarios:

  1. Animo Raul , lo mas dificil lo has echo que es entrenar como tu has entrenado , ahora te toca "disfrutar" de la maraton y encima en casa , desde Getafe te deseo lo mejor y sobre todo que disfrutes y cuando toque sufrir (por que tocara) acuerdate de todas las horas dedicadas a la maraton y no te rindas , VAMOS RAUL QUE TU PUEDES

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias, Juanlu. Lo daré todo y me sirve de mucho ese consejo para cuando toque sufrir. Intentaremos "disfrutar", por lo menos hasta el km 30.
      Un abrazo.

      Eliminar
  2. Muchísima suerte y a disfrutar todo lo que se pueda!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias. Y suerte a ti también.
      Yo creo que tú sí que lo vas a "pasar bien". Vas sobrado.

      Eliminar
  3. Força i sort Raúl!. Tens la feina feta, ho saps!, creu-t'ho i surt a buscar aqust sub3h, sortirà tot bé!. :-)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Rául, sortiré amb tu, això segur...

      Els primers 5 Km com dius, si surten a 4'15 no passa res, després algun de baixada sortirà per sota de 4'10 segur, i com dius, jo també vull arribar al 30Km amb no sé si 3 minuts com dius, però almenys 2, que són els 10 segons de marge per Km...

      De totes maneres, diumenge al matí acabam de pulir la tàctica, jeje! Després, serà qüestió de veure si aguanto, i no t'he de deixar marxar abans de la mitja...

      T'envio mail!

      Eliminar