jueves, 8 de marzo de 2012

PRÈVIA CURSA DE CALDETES

La Cursa de Caldetes és una d'aquelles curses que, per poc que pugui, no me la perdo. Últimament coincidia sempre una setmana després de la marató i m'ho prenia com una "festa". Córrer per córrer. Algun any havia ajudat algú a intentar fer marca, però sempre mantenia aquest to festiu. Tot i que mai he fet grans marques, a excepció d'un any, el recorregut era molt favorable perquè començava en baixada i la pujada final mai no era tan llarga, ni tan dura, com la inicial. Ara bé, sempre o gairebé sempre sortia curta de quilòmetres, segons els GPS, i això no és habitual. Parlo en passat perquè aquest any han canviat el recorregut, que comença en pujada i després baixa fins al passeig marítim per de Caldes d'Estrac, però que també passa per Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i de tornada cap a Caldetes s'endinsa alguns metres en la població d'Arenys de Mar. La cursa és agraïda, maca i amb bon ambient. De fet, l'organització limita a 800 el nombre d'atletes. I al final, com no podia ser d'una altra manera, botifarrada, la mostra més clara i evident del caràcter de la prova.
Sobre la meva participació, a dues setmanes de la marató, no ho tinc clar. Suposo que al posar-me el dorsal aniré a tope, encara que no crec que estigui per rebaixar marca personal. El circuit tampoc no ajudarà, suposo, tot i que en realitat puja només uns centenars de metres, que després baixes, i la resta és molt planeta. Ara bé, la prepararé com una cursa més, però no de forma específica, el que vol dir que aquesta setmana l'únic que he fet és canviar l'ordre dels entrenaments per fer aquests 10km de qualitat el diumenge en comptes d'un altre dia, però que entrenaré 5 dies, tal com tenia previst. Ara mateix, l'objectiu és la marató, però no descarto intentar fer un bon paper a Caldetes.

3 comentarios:

  1. Potse sortir a tope. Un test de 10k no va malament.
    Sort!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Volia fer també el famós test de 2x6000 la setmana que ve, però no crec que siguin incompatibles. A més, em ve de gust la cursa, faci o no marca.
      Gràcies!

      Eliminar
  2. No sabia lo del canvi de recorregut...bé, tant fa. Potser no serà tant ràpida com altres anys, però amb el refredat que arrossego des de fa dies no crec que em planteji buscar marca.
    Ens veiem per allà.

    ResponderEliminar