domingo, 11 de marzo de 2012

16è CLASSIFICAT A CALDETES!!!

No he fet un resultat espectacular, tot i que és la tercera millor marca de sempre (37:42) en un circuit que ha canviat i que s'ha fet molt més dur del què pensava, però la gràcia de la cursa d'avui ha estat la classificació general, aquella que normalment no mires gaire.

A punt d'arribar, l'últim esforç
He acabat en 16a posició (8è de la categoria). Veig difícil aconseguir un resultat d'aquests característiques mai més, tenint en compte que parlem de 626 acabats (hi havia més de 700 inscrits). Suposo que la proximitat de la marató ha fet que no s'apuntés gent de molt nivell (mireu la classificació).
El campió ha fet 33:39, i jo, a més a més, he aconseguit la millor puntuació de la Lliga Championchip de tota la meva carrera esportiva, amb 94,36 punts.

Pel que fa a la cursa, el canvi de recorregut ha estat molt més complicat del què pensava. L'ascensió (perquè no se li pot dir pujada) de 750 metres amb un desnivell desconegut, però que no sé si vull saber, s'ha fet molt dura. Una primera selecció perquuè després hi havia la baixada. De fet, entre el primer quilòmetre (4:05) i el segon (3:27), hi ha hagut una diferència abismal. Després tot era gairebé pla a excepció del final, que tornava a pujar, en dos intervals, uns 400-500 metres.

He anat de més a menys. Per moments he vist que anava amb un grupet a prop de 3:40, però al km5 (18:50) me n'he adonat que seria molt complicat baixar de 37 minuts. Per tant, quan he vist que els ritmes anaven al voltant de 3:45 ja m'ha semblat bé. He pogut guanyar un parell de posicions, tot i que m'ha superat un atleta, però quan he sentit per megafonia que era el 16è classificat gairebé ni m'ho creia. No em semblava que anés tan endevant!
Els tres, abans de la cursa
Al final, doncs, molt bona marca i millor resultat final. El Juan Carlos ha punxat i ha fet 47:22 i el Jose, que ens ha acompanyat avui, 49:08 (amb el que s'entrena ja està prou bé...)


I després, amb el Frank, un company del Juan Carlos

5 comentarios:

  1. Collons nen! com estem de fi!
    Cada cursa acaba sent un no parar de marques boníssimes. I no et treguis mèrits quan dius que per causa de la proximitat de la marató de BCN devia faltar gent més bona. Pensa que potser no hi han anat pensant que si corries tu, no hi tenien res a fer!
    Que tremoli la marató perquè no recordo ara quin objectius t'has plantejat però ... que tal un sub:3h?
    Vagi bé i enhorabona!

    Joan Carles (Marathon man)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies, Joan Carles, suposo que ha faltat gent per diversos motius, però el lloc no me'l treu ningú, això està clar. I sí, l'objectiu (i el planning que vaig penjant) és per fer un sub 3hores. Tant de bo caigui!!!

      Eliminar
  2. Això espero. Un dels meus col.legues també té aquest objectiu al cap però no les té totes perquè potser no arriba prou fi com per assolir-ho. Però vaja, si no ho aconsegueix, estarà molt a prop. Potser l'acompanyarem els darrers 10 km. a veure si podem fer de llebres dignes de tal nom.
    Qui sap si et trobo al capdamunt del pòdium envoltat de 2 kenyans.

    JC

    ResponderEliminar
  3. Molt bó Raúl, realment molt bó. Abans de llegir la teva crònica he mirat la classifiació i allí dalt t'he vist!. Felicitats!, estas en un moment espectacular.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Estic bé, em sento bé i espero mantenir el nivell fins a la marató...i una miqueta més.

      Eliminar