viernes, 2 de marzo de 2012

PRÈVIA MITJA DE CALELLA

Oficialment és la Mitja Marató Costa de Barcelona Maresme, però com que es disputa a Calella (de la costa) així la coneixem la major part dels participants. Tot i això, cal dir que és una cursa que només arriba a Calella, perquè surt de Pineda de Mar, passa per Santa Susanna i Malgrat de Mar i torna. És clar, 21 quilòmetres, i tots al costat del mar no es poden fer en un sol poble sense acabar boig de fer tantes voltes.
El recorregut és mol pla i, a banda d'una primera volta per Pineda, és un traçat d'anada i tornada. Tinc molt bons records de la meva primera participació l'any passat, el meu debut amb la samarreta de l'Ashi Running. Aquella vegada la mitja va ser dues setmanes després de la marató i vaig aconseguir marca personal (1h26:16). Ara ja queda lluny i la idea seria baixar, ara sí, d'1h22. Complicat? Sí. Fa tan sols una setmana de la mitja de Barcelona i tot i que crec que m'he recuperat bé, no sé com respondran les cames. Tinc ganes d'apropar-me a l'1h21 per estar més segur de cara a l'objectiu de la marató, que és baixar de les 3hores. A veure què tal. 

4 comentarios:

  1. Molta sort crack!!!.
    Quina barbaritat els ritmes que portes ultimament, i la millora i progresió que has fet en només 1 any.
    Felicitats!.

    ResponderEliminar
  2. Veig que tens uns objectius força interessants...!! Se´ns dubte si creus que estan al teu abast aixó vol dir que tens confiança en les teves possibilitas.. Per tant, al luitar per assolir aquesta fita... Endavant...!!

    ResponderEliminar
  3. Te estas metiendo muuucha tralla. Animo y a por ello!!!!

    ResponderEliminar
  4. la suerte ayuda a los valientes ! enhorabuena por el carrerón y el crono !
    hasta pronto !

    ResponderEliminar